NEMASLUG spanyol csiga elleni élő bio készítmény

12 900 Ft

Spanyol csigák ellen is hatékony BIO csigaölő, élő készítmény.

Elfogyott

Leírás

A Nemaslug az egyetlen spanyol csiga ellen is valóban hatékony bio készítmény!

Erősen hűtött, érzékeny készítmény, ezért vagy telephelyen átvehető egyeztetett időpontban, vagy speciális hűtött, express szállítással rendelhető (utóbbihoz 2 kg-ig lehet más termékeket is kérni). Rendeléstől számított körülbelül egy héten belül kollégáink jelentkeznek. Kérjük hozzon kis méretű hűtőtáskát és jégakkut!

A termékben található Steinernema fonálféregfaj a csigákat aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő negyedik-ötödik napon a megtámadott egyed elpusztul. A készítmény egy kizárólag csigákra fejlesztették ki, minden másra veszélytelen. Minden csiga ellen használható. Ez egy fertőzés, amelyet továbbadnak egymásnak, ezért érdemes csapdázással kijuttatni a legnagyobb hatékonyság érdekében.

Ezek a termékeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és kizárólag hűtve szállíthatók!

Átvételre budapesti telephelyünket javasoljuk, ahol személyesen készpénz ellenében, szaktanáccsal kapja meg zárt hűtőláncból a friss terméket. Rendeléskor a “személyesen, készpénz” kategóriát szíveskedjen megjelölni. Telephelyünk címe: 1203 Bp. Kende Kanuth u. 58.

A készítményben található fonálférgek melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok!. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Alkalmazása:
50 millió fonálférget tartalmazó készítmény hivatalosan 50 m2 terület kezelésére elegendő, mi azonban sokkal hatékonyabb felhasználást biztosítunk új technológiánkkal!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltétele a nedves talaj. A kezelés előtt és azt követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 2 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

Mi a sokkal egyszerűbb és hatékonyabb csapdázást javasoljuk. 
Ehhez valamilyen nyugodt, nedves, árnyékos helyen, vagy ahol tudjuk hogy a csigák átjárnak (mondjuk a szomszédból, vagy valamilyen nedves terület felől) készítünk speciális csapdákat.
Valamilyen sört, vagy élesztős vizet kipermetezünk a nedves árnyékos talajfelszínre, kb. 1 m2 területen. Ezt követően öntözőkannából kijuttatjuk a készítményt és letakarjuk a felületet. Erre megfelel valamilyen sötét fólia, nylon zsák, deszkák, vagy valamilyen nedvességmegtartó mulcsanyag. Két hétig nem engedjük kiszáradni alatta a talajt és nem szedjük össze a döglött csigákat, mert egymást fertőzik.

Idén hatékony, de összefogással több telken egyszerre alkalmazva hosszabb időre is jelentősen gyéríthető a spanyol csiga állomány!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NEMASLUG spanyol csiga elleni élő bio készítmény” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük