Biokert Magazin 2021 május 1

Leírás

KÖLTÖZÜNK!

Ismét nagy nap virradt ránk. Május 3-án új telephelyre költözünk.

Nincs messze a régitől, ez is Budapesten a XX. kerületben van, de a Nagykőrösi út 49. szám alatt. Az M5 kivezetőjének szervízútja nem messze a Határ úttól. Mi jobban elférünk, bővülő árukészletünkkel, vásárlóinknak pedig egy helyen, egyszerre elérhető lesz minden rendelésük.

Jó érzés, hogy egy régi gazdaboltnak adunk új, BIO életet. Ez lesz az első olyan gazdabolt Magyarországon, ahol minden minősített biogazdálkodó megkötés nélkül vásárolhat és biztosan nem fog olyan tápanyagot, növényvédelmi készítményt, vagy növényt hazavinni, amiért megbüntetné az ellenőrző szervezet.

Természetesen minden termékünk elérhető lesz hobbikertészek számára is.

Újra elindul telephelyi átadásunk

Május 4-én kedden már helyszíni átvétel is igényelhető lesz bármely termékünkhöz. Mivel továbbra is webáruházként üzemelünk, ezért csak a rendelés visszaigazolása (nem az automatikus üzenet!!!) után lehet jönni a termékekért.

Munkanapokon 8-16 óráig leszünk elérhetők.

Nyílt napunk május 7-én pénteken

Május 7-én pénteken tarjuk Nyitónapunkat. Szabadon elérhetők lesznek palántáink és cserepes növényeink. Ingyenes szaktanácsadásra szeretettel várok mindenkit és a Bio-Gazdabolt kínálatából Polyversum is átvehető lesz átadópontunkon.

Palántáink

Aki szállításba megrendelt palántáit személyesen szeretné átvenni, az jelezzen és jöjjön értük a 1205 Budapest, Nagykőrösi út 49. szám alatti átadópontunra.

Petefürkészeink

Az almamoly és más gyümölcsmolyok kártétele hamarosan indul. Előzzük meg!!!

Ezek a rejtőzködő életmódú rovarok okozzák a “kukacos” almát, körtét, birset és a rágásuk nyomán befertőző moníliás rothadás jelentős részét. Ha megakadályoznánk a kártételüket, akkor a monília sokkal kisebb problémát okozna ezekben a kultúrákban.

Mi évek óta használjuk a kártétel mérséklésére nyári időszakban lepkehernyó elleni petefürkészeinket.

Idén a szokásosnál jóval előbb, már május elején-közepén megkapjuk az első adag petefürkész kapszuláinkat. Idén először lehet felhasználni az alma és egyéb gyümölcsmolyok első rajzásakor, amely a kártétel 60%-át is adni szokta.

Most megnyitjuk a Lepkehernyók elleni petefürkészeke telephelyi átvételét is a 1205 Budapest, Nagykőrösi út 49. szám alatti átadópontunkon.

 

Kertbaráti üdvözlettel:

Székely Gyöngyvér

biogazdálkodási szaktanácsadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biokert Magazin 2021 május 1” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük