Évek óta foglalkozunk azzal, hogy induló, átálló, vagy régi biokerteket segítünk tanácsainkkal. Legtöbben biológiai növényvédelmi tanácsokat kérnek, vagy a kert egy-egy elemét szeretnék megépíteni.

Sokkal fontosabb azonban a kert ökoszisztémájának alakítása. Mindenhol más működik jól és minden, mindennel összefügg.

 

Modernizáltuk szaktanácsadási rendszerünket és már három lehetőséggel állunk a biokertészek rendelkezésére.

Az első, az ingyenes lehetőség, melynél egy-egy konkrét problémával megkereshetnek a bioszaktanacs@gmail.com email címen. Ehhez pontos leírást és fotót kérünk.

A második, a hagyományos teljes körű helyszíni szaktanácsadás.
Ilyenkor személyesen kimegyek a biokertbe és közösen átnézzük, megbeszéljük az egészet. Végül leülünk és leírjuk a biokert további kezelésére, fejlesztésére vonatkozó részletes szaktanácsot. Ebben az esetben helyszínen, készpénzben lehet kifizetni a szaktanácsadás díját.

A harmadik az online teljes körű szaktanácsadás. Ennél pontosan a helyszíni szaktanács zajlik le, de személyes jelenlétem helyett messenger, vagy skype alkalmazáson keresztül nézzük végig a kertet. Amikor megbeszéltük az igényeket, küldünk egy díjbekérőt a „szemle” utáni telefonon megállapodott szaktanácsadói díjról. Ennek kiegyenlítése után küldünk egy írásbeli nagyon pontos kezelési javaslatot a teljes kertre. Ebben minden biológiai növényvédelmi kezelés benne lesz, pontos leírással (keverési dózisok, szerek, azok alkalmazása, stb)

További újdonság, hogy minden szaktanácshoz mellékelünk egy biológiai növényvédelmi szolgáltatási ajánlatot. Munkatársaink a szükséges kezeléseket el is végzik, amennyiben erre igény van.