Induló, átálló, vagy régi biokerteket segítünk tanácsainkkal.

Legtöbben biológiai növényvédelmi tanácsokat kérnek, vagy a kert egy-egy elemét szeretnék megépíteni.

Legontosabb azonban a kert ökoszisztémájának helyes kialakítása. A probléma, hogy minden kert más. Mi az Ön kertjére szabottan adunk komplex tanácsot, hiszen mindenhol más működik jól és minden, mindennel összefügg.


I. Kérhető hagyományos teljes körű helyszíni szaktanácsadás.

Ilyenkor személyesen kimegyünk a biokertbe és közösen átnézzük, megbeszéljük az egészet. Végül leülünk és leírjuk a biokert további kezelésére, fejlesztésére vonatkozó részletes szaktanácsot, amely természetesen magában foglalja a biológiai növényvédelmi tervet is.

Ebben az esetben helyszínen, készpénzben lehet kifizetni a szaktanácsadás díját.

Egy átlagos hobbikertre a szaktanácsadás díja 20.000 Ft, amely a kiszállás költségét nem tartalmazza.


II. Új lehetőség az online teljes körű szaktanácsadás.

Ennél pontosan a helyszíni szaktanács zajlik le, de személyes jelenlétünk helyett messenger, vagy skype alkalmazáson keresztül nézzük végig a kertet. Amikor megbeszéltük az igényeket, küldünk egy díjbekérőt a „szemle” utáni telefonon megállapodott szaktanácsadói díjról. Ennek kiegyenlítése után küldünk egy írásbeli nagyon pontos kezelési javaslatot a teljes kertre. Ebben minden biológiai növényvédelmi kezelés benne lesz, pontos leírással (keverési dózisok, szerek, azok alkalmazása, stb).

Az online formána előnye, hogy teljesen kizárja a COVID fertőzés veszélyét és bárhonnan, akár külföldről is igénybe vehető.

További újdonság, hogy minden szaktanácshoz mellékelünk egy biológiai növényvédelmi szolgáltatási ajánlatot. Munkatársaink a szükséges kezeléseket el is végzik, amennyiben erre igény van.


Jelentkezni és bővebb információt kapni a gyongyver.bioszaktanacs@gmail.com címen lehet.