biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

körte Téli esperes
2.900 Ft
db
 ELŐRENDELÉS
Belgiumban egy kolostor kertjében találták, gyümölcse középnagy vagy nagy (150-230 g), sárgászöld, szembetűnő paraszemölcsökkel, hengeres, széles, vaskos, szabálytalan körte, felülete hullámos. Gyümölcs húsa vajfehér, olvadó, illatos, édes, enyhén savanykás, kellemes fűszeres ízű, a magház körül gyakran kövecses.
Érési idő: október közepe.
Porzói. Vilmos, Zöld Magdolna, Társulati Esperes, Hardenpont, Esperen bergamottja, Nemes Krasszán, Serres Olivér, Papkörte, Kieffer, Diel, Arabitka

Alany: vadkörte

A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terra baktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.

Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról (március elején várható), amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.
Megtekintve: 89

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés