biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

cseresznye Disznódi fűszeres
4.100 Ft
db
ELŐRENDELÉS
A Fogarasi-havasok lábától származó fajta. Nálunk főleg Békés, Csongrád területén, Szolnok megye déli részén és a Tiszazugban elterjedt. Termése június közepétől a hónap végéig szedhető. Rendszeresen és bőven terem, jól termékenyül.

Gyümölcse nagy méretű, teljes érésben sötétpiros, szinte fekete. Húsa ropogós, sötét színű, lédús, részben magvaváló. Íze édes, kellemes fűszeres utóízzel. Fája nagy termetű, hosszú életű. Főként friss fogyasztásra javasolt, de befőttként is eltehető.

Edzett, ellenálló, fagyra nem érzékeny, repedésre nem hajlamos, moníliának elég jól ellenáll.

Legjobban középkötött, jó víz- és tápanyag-ellátottságú, agyagos talajon fejlődik.

Alany: sajmeggy/vadcseresznye 
A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terra baktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.


Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról (március elején várható), amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.
Megtekintve: 180

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés