biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

meggy Bosnyák
2.900 Ft
db
 ELŐRENDELÉS 
Akasztó környékén régóta termesztett. Gyümölcse középnagy, héja kárminpiros, mely az érés előrehaladtával sötétbordóvá válik. Középkemény húsa bőlevű, erősen festőlevű. Június közepén érik, érése elhúzódó. Fája igen erős növekedésű, vesszői fiatal korban erősen feltöről. A metszésre erősebb növekedéssel reagál. Betegségeknek ellenáll. Öntermékeny.
Alany: sajmeggy

 
A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terrabaktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.

Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról, amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.
Megtekintve: 184


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés