biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

cseresznye Sárga
2.900 Ft
db
 ELŐRENDELÉS 
Erős növekedési erélyű, sárga gyümölcsű, napos oldalán barnásvörös pírral. Gyümölcse áttetsző, közepes méretű, enyhén savas, lédús, édes. Sárga gyümölcse miatt kicsi a madárkár. Június végén érik. Porzói: Hedelfingeni, Germersdorfi.
Alany: sajmeggy


A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terrabaktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.
Erős növekedési erélyű,sárga gyümölcsű,napol oldalán barnásvörös pírral.Gyümölcse átetsző,közepes méretű,enyhén savas , lédús,édes.Sárga gyümölcse miatt kicsi a madár kár.Biotermesztésre ajánlott.

Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról, amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.




Megtekintve: 104


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db




KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés