biogyomber webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Partnereink

cseresznye Sárga
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 ELŐRENDELÉS 
Erős növekedési erélyű, sárga gyümölcsű, napos oldalán barnásvörös pírral. Gyümölcse áttetsző, közepes méretű, enyhén savas, lédús, édes. Sárga gyümölcse miatt kicsi a madárkár. Június végén érik. Porzói: Hedelfingeni, Germersdorfi.


A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terrabaktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.
Erős növekedési erélyű,sárga gyümölcsű,napol oldalán barnásvörös pírral.Gyümölcse átetsző,közepes méretű,enyhén savas , lédús,édes.Sárga gyümölcse miatt kicsi a madár kár.Biotermesztésre ajánlott.

Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról, amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.


Megtekintve: 29
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
dbBevásárlókosár

Hírlevél


Nyelv

  


Webáruház készítés és bérlés

0.1105 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc