biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

paradicsom Saint-Pierre (szlovén kezeletlen)

db
Nagyméretű, piros, húsos termésű, lapított gömb bogyójú alakú paradicsom. Frissen is nagyon finom, de kiválóan alkalmas befőzésre is. Közepes érésidejű, karózást igényel. Nagyon ellenálló fajta, gombabetegségekre nem érzékeny. A termés súlya: 135 g. Óriási termésmenyiségű fajta. Szabadelvirágzású. Magfogásra alkalmas. Folytonnövő, zöldmetszést igényel. Másodvetésre nyári kiültetésre is javasolt, késői.
Dombágyásainkba csak támrendszer (kordon) mellé ajánljuk!
1 g 


A paradicsomok tápanyagban dús, jó vízháztartású (nem agyonöntözött!) talajt igényelnek. Mindenképpen javasolt alájuk baktériumtrágyával oltott komposzt, vagy komposztált trágya. A terméscsúcson szükségessé válhat plusz tápanyag kijuttatása, melyre a lombtrágyaként és tápoldatként egyaránt használható Natur Komplex Bio termékünket javasoljuk, amely a hiánybetegségeket is kiküszöböli. Ezt a precíziós öntözőfejünkkel egyszerűen locsolókannából is kijuttathatjuk.

Fitoftóra (paradicsomvész, amelynél elhervad, leszárad a levélzet és barnás foltokban rohad a bogyó) ellen tökéletes védelmet nyújt az élő gombát tartalmazó Polyversum készítményünk. Először a magokat szárazon keverjük össze vele és úgy vessük, utána kiültetés után a palántát permetezzük, amelyet a terméshozástól 2-4 hetente ismételhetünk. 
A vándorpoloska ellen NeemAzal készítményünket használjuk a kártevők megjelenésekor. A pontos technológia a www.bio-gazdabolt.hu honlapunkon olvasható.
Megtekintve: 842

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés