biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

Bio-Fer GYÜMÖLCSÖZÖN fermentált, granulált bio baromfitrágya 4 kg vödrös
2.490 Ft
db
Ez a speciális magyar fejlesztésű és előállítású granulált trágya kifejezetten alkalmas mindenféle fásszárú növény és gyümölcs tápanyag utánpótlására. Kertekben ide tartoznak a gyümölcsfák, bogyósok, szőlő, szamóca, dinnye és egyéb fásszárú dísznövények.
N-P-K: 3-5-14

Japán fermentációs technológiával, bakteriális erjesztéssel készül, így a benne levő ásványi anyagok szerves formában vannak jelen. Ez egyrészt a kíméletes, folyamatos, hosszú felszívódást biztosítja, ami által elkerülhető a növények hirtelen megnyúlása, elgyengülése és megégése, valamint a nitrát felhalmozódás a talajban. Másrészről pedig harmonikus, természetesen komplex tápanyagellátás miatt elkerülhetők a hiánybetegségek, így a kalciumhiányos állapot.
Ez a termék vinasszal és húsliszttel dúsított, így különösen a kálium aránya magas, ami a reprodukciós folyamatokat (termésmennyiség és cukortartalom) pozitívan befolyásolja. Az elnyújtott nitrogén felszívódás miatt a növények ellenállóképessége is javul és erősebb gyökérfejlődést produkálnak.


Az ellenálló műanyag vödör később virágcserápként kitűnően hasznosítható
Megtekintve: 987


KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés