biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

Agrosol 1 liter

6.990 Ft
db

 Növénykondícionáló, az első szabadföldi  CO2 trágya. Kis kiszerelésben csak nálunk!

 

Egészséges, életképes növények, szebb és több termés.

 

A Világ közel 50 országában használják és hazánkban is 4 éve bizonyít a mezőgazdasági üzemekben, Teljesen bio megoldás, amely a fotoszintézis gyorsításával erősíti a növényeket.
Egy speciális kőzetpor a sejteken belül megemeli a CO2 koncentrációt, ezáltal a növény maximumra emeli a fotoszintézist, amivel a talajból történő tápanyagfelvétel is hatékonyabbá válik. A készítményben található biostimulátor (algakivonat) pedig a képződött tápanyagokat a hajtáscsúcsokba és gyökércsúcsokba "irányítja". Így érhető el egy robbanásszerű fejlődés a növény legérzékenyebb fejlődési szakaszában az immunrendszer teljes működése mellett.

1 liter készítmény 50 liter permetlé készítéséhez elegendő. A növények 2-5 leveles állapota között kell használni maximum kétszer, gyümölcsfáknál pedig az első levelek teljes kifejlődéséig. Hihetetlen hatása van elsősorban a termés minősége javul és persze a növény egészségi állapota.

Kijuttatásánál három nagyon fontos tudnivaló van:

Mindig reggel 8 előtt a hajnali órákban permetezzünk, mert addig vannak nyitva a légzőnyílások a növényeken.

Nagyon erősen porlasztó permetezővel dolgozzunk, mert csak a legkisebb cseppmérettel lesz képes bejutni a sejtekbe.

Adjunk hozzá tapadásfokozót, amire mi a PrevB2 narancsolajat javasoljuk, ami egy menetben a lisztharmat és a levéltetvek ellen is hatásos!

Rendkívül hatékony, ezért nagyon keveset kell használni belőle. Ez a mennyiség 5000 m2 gyümölcsös kezeléséhez elegendő. Nincs benne élő, vagy romlandó összetevő, ezért 2-3 év alatt is elhasználható egy kiskertben. Minden növényre hatásos a korai fejlődési fázisban...

Több info:
www.agrosolution.hu

Megtekintve: 20221


SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés