biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

kajszi Gönci magyar
db
ELŐRENDELÉS
Moníliára kevésbé érzékeny fa, a gutatüsére kevésbé fogékony, mint a Magyar kajszi. Régi, Magyarországon elterjedt, ismert fajta.
 Legaromásabb magyar kajszi, szilvaalanyon (ellenálló). Öntermékeny, jó pollenadó. Bőtermő, korán termőre fordul. Július közepén érik, gyümölcse középnagy-nagy, kúpos gömb alakú, színben, állagban megegyezik a Magyar kajszival. Íze az egyik legkedveltebb kajszi-íz, kiváló illat- és zamatanyagokkal. Magva édes belű. Friss fogyasztásra, befőtt, lekvár készítésére, pálinkának egyaránt elsőosztályú. Igen jól alkalmazkodik, így minden kertbe javasoljuk.
Alany: Myrabolan

A telepítéshez javasoljuk Polyversummal beáztatni a gyökeret, mert ez az élő gomba védi a betegségektől és egyben segíti a gyökérfejlődést. Tápanyagként komposztot, vagy szerves trágyát javasolunk az ültetőgödörbe tenni, amelyet a Natur Terrabaktérium készítményünkkel kezelve hosszútávú tápanaygutánpótlás biztosítható. Amennyiben cserebogárpajor jelenlétét észleli célszerű ARTIS nevű rovarölő gomba készítményünket bevetni.

Először meg kell rendelni a gyümölcsfákat, ezután jelzünk vissza az átadás időpontjáról (március elején várható), amely budapesti telephelyünkön lehetséges, ahol személyesen készpénz ellenében kapja meg a növényeket. 5 db-ig házhozszállítás is igényelhető.
Megtekintve: 8779

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés