biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

paradicsom Marmande (kezeletlen)

db
KÉSZLETEN
Befőznivaló, kocsánymentesen szedhető. 
Óriási termésbőség jellemzi ezt a korszerű fajtát. Alakja a magyar nagy rongyos paradicsomokra hasonlít, de a száránál is mindig pirosra szineződik. Gerezdes, lapított gömb alakú 120-140g-os bogyói kocsánymentesen szedhetők. Friss fogyasztásra, befőzésre kiváló. Kitűnő íze mellett keményebb héja miatt jól eltartható. Nem érzékeny.
Magját melegágyba vessük márciustól. Másodvetésbe helybe vessük nyáron, így késő ősszel is kitűnő paradicsomunk lesz. Közepes tenyészidejű, erős növekedésű determinált fajta, mely metszést/kacsolást igényel.

Dombágyásaink fősorába ajánljuk! Kismértékű karózást igényelhet.
0.5 g

A paradicsomok tápanyagban dús, jó vízháztartású (nem agyonöntözött!) talajt igényelnek. Mindenképpen javasolt alájuk baktériumtrágyával oltott komposzt, vagy komposztált trágya. A terméscsúcson szükségessé válhat plusz tápanyag kijuttatása, melyre a lombtrágyaként és tápoldatként egyaránt használható Natur Komplex Bio termékünket javasoljuk, amely a hiánybetegségeket is kiküszöböli. Ezt a precíziós öntözőfejünkkel egyszerűen locsolókannából is kijuttathatjuk.

Fitoftóra (paradicsomvész, amelynél elhervad, leszárad a levélzet és barnás foltokban rohad a bogyó) ellen tökéletes védelmet nyújt az élő gombát tartalmazó Polyversum készítményünk. Először a palántaföldet öntözzük be, utána kiültetés után a palántát permetezzük, amelyet 2-4 hetente ismételhetünk. 
A vándorpoloska ellen NeemAzal készítményünket használjuk a kártevők megjelenésekor. A pontos technológia a www.bio-gazdabolt.hu honlapunkon olvasható.


Megtekintve: 1862

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db
KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés