biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

paradicsom Ace (kezeletlen)

db
KÉSZLETEN
Friss fogyasztásra és eltevésre való óriási, lapított gömb alakú, sötétpiros színű bogyókat termőfajta. Bogyói 180-250 g súlyúak.
Determinált növekedésű, de metszést/kacsolást igényel. Középkései házikerti fajta. Betegségekre nem érzékeny. Kitűnő íze, lédús termése van. Friss fogyasztásra, befőzésre kiváló.
Késői, csak márciusban vessük melegházba palántának és ne ültessük kis a fagyosszentek előtt!

Dombágyásaink fősorába kifejezetten ajánljuk! Kismértékű karózást igényelhet.
0,5 g

A paradicsomok tápanyagban dús, jó vízháztartású (nem agyonöntözött!) talajt igényelnek. Mindenképpen javasolt alájuk baktériumtrágyával oltott komposzt, vagy komposztált trágya. A terméscsúcson szükségessé válhat plusz tápanyag kijuttatása, melyre a lombtrágyaként és tápoldatként egyaránt használható Natur Komplex Bio termékünket javasoljuk, amely a hiánybetegségeket is kiküszöböli. Ezt a precíziós öntözőfejünkkel egyszerűen locsolókannából is kijuttathatjuk.

Fitoftóra (paradicsomvész, amelynél elhervad, leszárad a levélzet és barnás foltokban rohad a bogyó) ellen tökéletes védelmet nyújt az élő gombát tartalmazó Polyversum készítményünk. Először a magokat szárazon keverjük össze vele és úgy vessük, utána kiültetés után a palántát permetezzük, amelyet a terméshozástól 2-4 hetente ismételhetünk. 
A vándorpoloska ellen NeemAzal készítményünket használjuk a kártevők megjelenésekor. A pontos technológia a www.bio-gazdabolt.hu honlapunkon olvasható.




Megtekintve: 2392

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Polyversum gombaölő készítmény 5 g
Friss, 2018 évi szállítmány. Legfontosabb gombaölő élő készítményünk. TELEPHELYÜNKÖN ÁTVEHETŐ!!! Megelőzi  a p...
1.490 Ft
db




KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL




SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés