biogyomber webáruház, webshop

Partnereink

Cuproxat 200 ml rezes lemosó
db

Lemosásra beteg, vagy teljesen még át nem állt gyümölcsösökben javasoljuk használatát közvetlenül metszés után. 

Folyékony, vizes bázisú réztartalmú gombaölő szer. A legkisebb rézterhelés mellett a legnagyobb biológiai hatást biztosító, egyedülálló réztermék.

Biokontrol Hungária Nonprofit Kft. által biotermesztésben is engedélyezett termék, de mi kizárólag vegetatív időszakon kívül, speciális esetekben támogatjuk a használatát. Biodinamikus és permakultúrás kertekben, valamint telepített ragadozóatkák esetén ne használjuk!

Kistermelői felhasználás esetén (háti permetező) 10 liter vízbe 30–60 ml vegyszert.

A Cuproxat® FW az első rézkészítmény, amely 100 %-ban kötött formában tartalmazza a réz ionokat (Cu++), így a perzselés veszélyét minimálisra csökkentették. A gyártási eljárás során a réz kristályméretét mikronos nagyságrendűvé csökkentik, ezért a fajlagos felület nagyobb, mint bármely más rézterméknél. Ennek köszönhető, hogy kevesebb fémréz mennyiséggel és jobb szelektivitással éri el a biológiai hatását. A biotermesztésbe könnyen beilleszthető, mivel nehézfémsó-szennyeződésektől mentes készítmény. Kizárólag termésérés után, vagy vegetatív időszakon kívül javasoljuk a használatát ökológiai termesztésben.

varasodás, tűzelhalás, burgonyavész, baktériumos betegségek, monília, tafrina, peronoszpóra ellen

Telephelyünkön átvehető.Megtekintve: 2744KAPCSOLAT

   70-63-73-883
   1203. Bp. Kende Kanuth u. 58.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL


Adatvédelem GYIK

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés