biogyomber webáruház, webshop

Akciós termékek

paradicsom Perun palánta
paradicsom Perun palánta

290 Ft
AKCIÓ!
150 Ft

További akciós termékek

Partnereink

VETŐMAGOK alkategóriái
Minden nálunk kapható vetőmag használható ökológiai gazdálkodásban. A bio minősítésűek automatikusan. A garantáltan vegyszer és GMO mentesek engedéllyel, a hibrideket pedig biodinamikus gazdálkodásban nem.

vegyszer és GMO mentes vetőmagok
 vegyszer és GMO mentes vetőmagok (294 féle termék)
Ebben a kategóriában található vetőmagjaink nem biotermesztésből származnak, de a magok már garantáltan nem kaptak vegyszeres kezelést és GMO mentesek. Biogazdaságok számára engedélyezhetők, melyhez gyártói igazolást tudunk adni.
Nem található kép a termékhez!
 BIO vetőmagok (1 féle termék)
A kategória minden terméke nemzetközi bio minősítéssel rendelkezik és ökológiai gazdálkodásban állították elő. Rendkívüli csírázó és életképességű vetőmagok
Nem található kép a termékhez!
 Ökológiai gyepek (21 féle termék)
Az itt található vetőmagok keverésével állíthatók elő az adott területen életképes ökológiai gyepflóra
Nem található kép a termékhez!
 Vetőmagturkáló (2 féle termék)
NAGYON FONTOS: az itt található vetőmagok hivatalos szavatossági ideje már lejárt! Akciós áruknak megfelelően a csírázási százalékuk valószínűleg kisebb, mint ugyanezen vetőmagok teljes árú, friss verziójának! Miért ajánljuk mégis ezeket? Vannak közöttük kifutó termékek, amelyeket máshonnan nem tudnak beszerezni. Olcsóságuk miatt így érdemes kipróbálni olyan fajtákat, amelyekre túl sok hely úgysincs a kertben. Helykitöltésre, elő- és másodveteménynek olcsón, mindig kéznél van.


SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés